ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Υποκατηγορίες

CITY

CITY

Εξοπλισμός πόλης με καινοτόμες κατασκευές, υποστηρίζοντας τη φιλοσοφία στρατηγικής διαχείρισης, βασισμένες στην περιβαλλοντική, οικονομική, πολιτιστική και κοινωνική βιωσιμότητα. Η πλειονότητα των εξοπλισμών είναι σχεδιασμένη από βραβευμένους αρχιτέκτονες και σχεδιαστές.

Προβολή άρθρων...
SMART CITY

SMART CITY

Mια επαναστατική έξυπνη πηγή καθαρής ενέργειας που λαμβάνει και μεταδίδει δεδομένα μέσω σύγχρονων συσκευών και διαδικτυακών εργαλείων.
Προϊόντα που μειώνουν το κόστος ηλεκτρικής ενέργειας, εγκατάστασης και συντήρησης, παρέχοντας παράλληλα αξιόπιστη απόδοση φωτός LED και βελτιστοποιημένη χρήση ενέργειας όλο το χρόνο, ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες.

Προβολή άρθρων...
GREEN CITY

GREEN CITY

Κατασκευές με πολλές λειτουργίες που διέπονται από την φιλοσοφία σχεδιασμού χρήσης όλων των ηλικιών. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν για  μόνιμες εγκαταστάσεις όσο και για προσωρινές. Δυνατότητα ενσωμάτωσης νέων τεχνολογιών Κατασκευάζονται από πλήρως ανακυκλώσιμα υλικά.Διαθέτοντας μια διαχρονική αισθητική και βελτιωμένη ευχρηστία, η γκάμα των πάρκων και των αστικών επίπλων , προσθέτει αξία σε πολλούς υπαίθριους χώρους αναψυχής σε όλο τον κόσμο..

Προβολή άρθρων...
INTERIOR DESIGN

INTERIOR DESIGN

Τομέας εσωτερικών επίπλων με καινοτόμο σχεδιασμό  , δομικό προφίλ , και δημιουργική χρήση. Κατασκευές από ανακυκλώσιμα υλικά , δυνατότητα πλείστον επιλογών διαμόρφωσης ώστε ο κάθε εξοπλισμός να είναι μοναδικός.    

Προβολή άρθρων...

GREECE

Sokratous 4, Thessaloniki 57001

info@minouli-urban.com

0030-2312-317548

 

BOULGARIA

Bigla 6 Str, Sofia, Bulgaria 1407 Lozenets

info@minouli-urban.com

00359-895322300